top of page
Søg
  • Vagn Guldborg

Fibernet på Reersø Sidste chance for tilmelding


Til hus- og sommerhusejer på Reersø.

Jeg vil som formand for Reersø Lokalråd, sende dette lille opråb til alle der ikke har tilmeldt sig Fibia`s fibernet.

Nu er det snart sidste chance for at tilmelde sig fibernet på Reersø.

Det kan godt være, at du ikke mener at have brug for fibernettet på nuværende tidspunkt, men det har din nabo måske. Derfor bør du hjælpe din nabo ved at forhåndstilmelde dig nu. Der mangler kun få tilmeldinger før at gravemaskinerne går i gang med arbejdet. Og fortryder du din tilmelding kan du jo afmelde dig igen, når det vides at projektet realiseres.

Sidste frist for en forhåndstilmelding er søndag den 16. december. Derfor haster det, bliver der ikke nok tilmeldinger, kommer der ikke fibernet på den sidste del af Reersø i denne omgang. Og det vil være synd og skam for alle dem, der har tilmeldt sig og som har behov for det hurtige internet

Personligt har jeg selv Fibia fibernet og er meget glad for denne løsning.

Kontant Fibia omgående. Deres salgsvogn holder jævnlig på parkeringspladsen

Du kan også læse mere og tilmelde dig på: www.fibia.dk

#fibernet #internet #wifi #fibia #lokalrådsformand

63 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page