top of page
Søg
  • Forfatters billedeJette Damlund

Kulturgruppens arrangementer 1. halvår 2023


Kære reersøboere

Vi håber, I alle er kommet igennem denne grå januar uden mén og vil være med til forårets og sommerens arrangementer.

Det er måske lidt underligt at tale om foråret, nu hvor vinteren knapt nok har taget fat. Men det ustadige vejr kan jo give anledning til indendørs oplevelser.

Husk at tage din nabo under armen. Hun/han/hen er også velkomne.


Vi fortsætter samarbejdet med Aahus Universitet, efter i efteråret at have eksperimenteret med en række fantastiske naturvidenskabelige foredrag, hvor virkelig kompetente forskere fortalte om deres forskning.

Vi ved godt! Der har været lidt udfordringer p.g.a. en ikke optimal internetforbindelse i Reersøhuset. Men det håber vi, der kan blive rettet op på.

Foredragene live-streames til bl.a. forsamlingshuse i hele landet. I år sendes foredragene til flere end 200 steder i hele Norden. Pladserne i ”Søauditorierne” på Aarhus Uni er faktisk udsolgt, men vi kikker og lytter med!!

Vi kan igen live-streame 5 tirsdags-foredrag. Og holder interessen, så fortsætter vi til efteråret.

Se hele forårs- og sommerprogrammet nedenfor:Bemærk: Tilmelding og betaling til Ingrid snarest. Ingrid: mail: skovbro@raic.dk - Konto: 0540-111562 - MobilePay 33478 Husk at skrive navn på jeres indbetaling CORONAREGEL: VI HUSKER ALLE AT HOLDE AFSTAND OG SPRITTE AF. Ingrid, Rikke, Bodil, Frank, Karsten, Annette

565 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page